| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Suris Seviye: *
|
Tarih: 26 Şub 2010 Cum, 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
| İnternetten satın alıp, eve gelir gelmez dinlediğim ve konser performansıyla beni oradaymışım gibi etkileyen süper bir konser. Ben Şebo'ya böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ediyorum. Benim gibi konsere gidemeyenleri ödüllendirmiş oldu. Senfoni orkestrasıyla birkaç kere daha böyle projelerde yer almasını yürekten diliyorum. DVD'yi izlerken Şebo'nun dünya starlarından çok daha iyi performans sergilediğini görüyor insan... tekrar tekrar izlediğim bu konserin sonunda her defasında Şebo'yla ne kadar gurur duyduğumu hissediyorum...Süper tek kelimeyle |
|
| Başa dön |
|
 |
Şokella *Silinmiş Üyelik*

|
Tarih: 01 Mar 2010 Pts, 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Olağanüstü! Kaç yaşında olursam olayım, izlemekten sıkılmayacağım bir DVD. Torunlarıma miras kalacak Şebnem Ferah cdlerimin bana göre en kıymetlisi. Şebnemim teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
iquanna Seviye: *
|
Tarih: 02 Mar 2010 Sal, 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Sacré jour demiş ki: | | bu konsere bizzat katıldım ve hayatımda gördüğüm en iyi canlı performans en iyi konserdi kesinlikle |
bende ordaydım hatta sahneye bile cıktım sebom sagolsun bitane o ya hayatımda ki en unutulmayacak ve en guzel anlardandı  |
|
| Başa dön |
|
 |
berfin_sebo Seviye: *****

|
Tarih: 05 Nis 2010 Pts, 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
2 vazgeçilmez dvdimden biri aslında 2 sinide satın alamadım biri şebonun ki diğeri ise fazıl say genco erkal ve şef ibrahim yazıcı'dan nazım hikmet oratoryosu |
|
| Başa dön |
|
 |
silverf Seviye: *

|
Tarih: 27 Nis 2010 Sal, 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
| arada aklıma esip koyuyorum dvd yi söylemeye başlıyorum . çığlıkları basıyorum ama mayın tarlasına gelince oturuyorum bir yorgunluk çöküyor (: izliyorum sonra kalkıyorum tekrar söylemeye başlıyorum bu aşk fazla sanada bir duygulanıyor dur diyen elleri öpmek istiyorum sonu zaten beni koparmaya yeter (: ama kesinlikle çığlıklara dayanamayan birinin izlememesi gerek . şebonun güzelliğide burda devreye giriyor |
|
| Başa dön |
|
 |
m-r-t Seviye: *****

|
Tarih: 05 Hzr 2010 Cmt, 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
ben böyle konser görmedim duymadım hele o ay şarkısı ne kadar mükemmel olmuş |
|
| Başa dön |
|
 |
elifyigit Referans Üye

|
Tarih: 30 Hzr 2010 Çrş, 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
böyle bir konser yok ya.harika.canlı izlemesem de mükemmeldi.anlatmaya kelimeler yetseee  |
|
| Başa dön |
|
 |
ladymarvellous Referans Üye
|
Tarih: 30 Tem 2010 Cum, 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
| m-r-t demiş ki: | ben böyle konser görmedim duymadım hele o ay şarkısı ne kadar mükemmel olmuş |
evet ay şarkısı muhteşem bişey biraz geride kalan harika şarkılardan biridir ayyyyyyy !! |
|
| Başa dön |
|
 |
ferdi_t Seviye: ***

|
Tarih: 30 Tem 2010 Cum, 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
O konsere gidemedim ya yanarım da ona yanarım. Offff offf  |
|
| Başa dön |
|
 |
candyman Seviye: *****
|
Tarih: 04 Eyl 2010 Cmt, 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ferdi_t demiş ki: | O konsere gidemedim ya yanarım da ona yanarım. Offff offf  |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|